dimarts, 19 d’octubre del 2010

Munt de Mots!


Aquesta setmana l’article és obligat. Ahir es va inaugurar el I Festival de Narració Oral de Barcelona. Contacontes d’arreu del món es donaran cita al llarg d’una setmana a la ciutat comtal per tal de difondre els contes a tots aquells qui els vulguin escoltar. Ahir al vespre, el Teatre Romea es va vestir de gala per rebre a tots els narradors que van gaudir d’una nit plena d’històries xilenes, veneçolanes, britàniques, colombianes, lleoneses... l’única pega va ser que el representant català no va saber estar a l’alçada de les circumstàncies i va confondre un acte de dignificació de la professió amb un circ de pallassos. Sigui com sigui felicitar als organitzadors i a tots els narradors i narradores en general per la gran tasca que s’està fent amb aquest festival que esperem col·loqui la narració oral al lloc que es mereix. Ah i recordeu, teniu un munt d’activitats per gaudir a www.muntdemots.org!

1 comentari:

  1. Efectivament, una oportunitat única per endinsar-se en el màgic món dels contes i mantenir viva la flama de la narració oral, on cremen els misteris, la tradició i els nostres sentiments més profunds.

    Tan de bo hi paricipi molta gent i s'aconsegueixi un èxit que faci d'aquest el primer de molts festivals com els que es mereix aquesta ciutat i aquest art, un art tan antic com actual.

    ResponElimina